Registration Notice

Due to increased spam, forum registration must be manually approved by a moderator! Please see this post for instructions.

*

Offline Amaral

  • 16
    • View Profile
  • Poland
My tank lost some functions
« on: May 06, 2022, 03:00:27 PM »
Hi.
I have problem with my OP tcb in my Maus. It drives only backwards and neutral turn is possible only in left direction. If I want to go forward there is no acceleration sound. Moving backwards and neutral left turn arent proportional. Always full throttle. Position of stick doesnt matter.

When I plug tcb to pc I can see all stick movements in radio tab.

When snooping, tcb doesnt see driving forward.

Im trying to reflash - still problem.

So I took second op tcb, flashed from same config file and? Same problem!

So it isnt hardware problem?

*

Offline LukeZ

  • 1205
    • View Profile
  • France
Re: My tank lost some functions
« Reply #1 on: May 06, 2022, 04:03:36 PM »
Hi Amaral, the most likely reason is that the channel center and end points were not saved correctly. It's good that you can see the stick movements on the radio tab, but I would recommend you go through the full radio setup procedure again. Refer to the video on this page.

If that doesn't fix it let me know!
NO SUPPORT THROUGH PM - Read why
Need a forum account? Read here
Open Panzer FAQs

*

Offline Amaral

  • 16
    • View Profile
  • Poland
Re: My tank lost some functions
« Reply #2 on: May 07, 2022, 01:32:56 AM »
Now it works!

Thx Luke for help.

*

Offline LukeZ

  • 1205
    • View Profile
  • France
Re: My tank lost some functions
« Reply #3 on: May 07, 2022, 06:10:40 AM »
Thanks for letting me know! I'm glad it was something simple.  :D
NO SUPPORT THROUGH PM - Read why
Need a forum account? Read here
Open Panzer FAQs